Velkommen til Humlebæk lille Skole

Søger du en friskole til dit barn med vægt på:

Faglighed

Kreativitet musik drama

Tydelighed tryghed trivsel

Engagerede børn & voksne

Forpligtende fællesskab

Max. 20 elever i klassen

så er Humlebæk lille Skole noget for dig.

Vi har ledige pladser i børnehaveklassen med skolestart 12. august 2014.

Kontakt os på tlf. 49191029 eller på mail humlebaek@lilleskoler.dk

Du er også velkommen til at kontakte skoleleder Per Schantz på per@hbls.dk for at høre mere om skolen eller for at aftale et uforpligtende besøg.

Læs vores VÆRDIGRUNDLAG
    Per Schantz den 11-08-2014
    Kære forældre og elever,

Velkommen tilbage i skole efter en forhåbentlig dejlig sommerferie og en særlig velkomst til nye elever og forældre.
    Vi har glædet os rigtig meget til at se jer og til at byde jer velkommen til et spændende skoleår, der byder på en masse nye tiltag.
    Som alle ved er den nye folkeskolereform trådt i kraft, og det har også her på skolen ført til en lang række refleksioner og overvejelser om hvad det er, der gør Humlebæk lille Skole til et godt sted at være og lære.
    Udover alle de faste aktiviteter, så som lejrskoler og projektuger har vi med dette skoleår sat nogle nye tiltag i værk.
    Vi har givet flere undervisningstimer til Slusen. Det er timer med fokus på læsning og skrivning. Der bliver også indlagt mere bevægelse i undervisningen kombineret med læsning for eleverne i Slusen. Ligeledes starter vi engelsk fra 2. klassetrin med 2 lektioner.
    I Midten skal eleverne give sig i kast med et design-fag og historie er også at finde på skemaet.
    I OB bliver bevægelse en integreret del af skemaet og der bliver lektiecafe, hvor eleverne kan få hjælp til lektier og andre faglige problemstillinger.
    Klubben vil fortsat være det sted, hvor eleverne kan mødes med deres kammerater og lege og bevare det børneliv, som er vigtigt at fastholde.
    Skolen byder også i dette skoleår jeres forældreengagement velkommen. I Pædagogisk Forum har I mulighed for at give jeres besyv med omkring pædagogiske emner, og bestyrelsen har lagt op til dialog om en række pædagogiske emner, for sammen med ledelsen at skærpe vores pædagogiske profil.
    For vores skole er det vigtigt at alle tiltag tager udgangspunkt i vores skoles værdier. Fokus vil altid være trygheden og tilliden mellem eleverne og de voksne, og mellem forældrene og skolen. Det er essentielt for at kunne fastholde det gode, forpligtende samarbejde, som vi har på skolen.  Her har både skole og hjem en vigtig rolle at spille – og det skal vi fortsætte med.
    Samtidig er det også afgørende, at vi kigger ud på verden og skeler til, hvad man gør andre steder. Det er vigtigt at vi bevarer en høj faglighed i ordets bredeste forstand kombineret med et menneske – og dannelsessyn, der er med til at forme fremtidens unge mennesker på fornemmeste vis.

Vi ser frem til et godt skoleår.

Mange sommerhilsner
    Per