Velkommen til Humlebæk lille Skole

Søger du en friskole til dit barn med vægt på:

Faglighed

Kreativitet Musik Drama

Tydelighed Tryghed Trivsel

Engagerede børn & voksne

Forpligtende fællesskab

Max. 20 elever i klassen

så er Humlebæk lille Skole noget for dig.

Kontakt os på tlf. 49 19 10 29 eller på mail [email protected]

for at høre mere om skolen eller for at aftale et uforpligtende besøg.

Læs vores VÆRDIGRUNDLAG
Mere om skolens praktisk-musiske dimension
Læs vores Jubilæumsskrift
  • Lis Türck Kallesen den 18-06-2018

Sommerfest Torsdag d. 28-6-2018

Vi skal igen i år holde det store brag af en sommerfest på Humlebæk lille Skole.

Alle mødes i klasserne til en stående buffet kl. 17.30 – hvor klasselæreren vil byde velkommen.
    Maden I medbringer, skal kunne spises stående.
    Klasserepræsentanterne er ansvarlige for oppyntning, koordinering af buffeten og et ryddet klasseværelse. Der er mulighed for at købe fadøl og sodavand i baren i salen.

Efter buffeten åbner boder og musikscenen på den store boldbane.

Kagekonkurrence: Sluseforældre opfordres til at bage en kage til kageboden, hvor den flotteste kage vil blive kåret.

Programmet for dagen.

Kl. 17.30: Forældre og børn ankommer med mad til den stående buffet i klasserne. Baren åbner.

Kl. 18.30: Lis byder velkommen fra scenen på den store boldbane. Kaffe- og kageboden åbner. Årets kage kåres

KL. 18.35: Slusen optræder & Midtens boder åbner

Kl. 19.10: Midten optræder & Slusens boder åbner

Kl. 19.40: OB’s elever optræder & alle boder er åbne

KL. 20.15: Boderne lukker

Kl. 20.30: Lærerne synger 9. klasse ud

Kl. 21.00: Tak for i aften

Husk småpenge til boderne, som koster 2 kr. I baren, kageboden og isboden vil det være muligt at betale med MobilePay.

Vi glæder os til at se alle.
  • Jeanette Ebenhardt Veggerby den 08-06-2018
    Kære forældre

Vi har modtaget tilsynsrapporten fra vores tilsynsførende Malene Falck Christens - den kan læses ved klik på efterfølgende link:

Uddrag fra rapporten:

"Ved mine besøg på skolen oplever jeg en positiv og engageret stemning – det gælder både blandt elever og medarbejdere. Jeg er igen i år blevet mødt af elever der viser deres skole frem med stolthed, og gerne bruger tid på at fortælle om den. Det fortæller meget om den generelle trivsel på skolen, som bl.a. fremmes ved skolens evne til at skabe følelsen af fællesskab eksempelvis ved den daglige morgensang. Der er tydeligvis relationer på tværs af klasserne og eleverne føler sig trygge ved hinanden. Jeg oplever således en skole med en kultur, der er karakteriseret ved fællesskab og medinddragelse, og som er både udfordrende og motiverende."

Jeanette
    Kontoret