”En skole fuld af musik giver glade børn”

Musikskolen er et samarbejde mellem Humlebæk lille Skole og Fredensborg Musikskole.

Humlebæk lille Skole er ikke direkte part i Musikskolen, men stiller lokaler m.v. til rådighed. Det er således Musikskolens lærere og daglige ledelse, der er ansvarlig for at administrere musikundervisningen.

Hvis I har Spørgmål så kontakt Musikskolen på telefon 72 56 54 50, eller via Email: [email protected]

Musiskskolens hjemmeside er: http://www.fredensborgmusikskole.dk/

Undervisningssæsonen er fra den første mandag i september til udgangen af maj. Der undervises ikke på skolens fridage. Undervisningen foregår på skolen efter skoletid.

Undervisningstilbud:

Musikskolen tilbyder undervisning i et stort udvalg af både klassiske og rytmiske instrumenter. Der skal være min. 6-8 elever for at oprette et hold.

Der undervises bl.a. i:

Rytmik 1 - 6-7 år - Børnehaveklasse
Rytmik 2 - 7-8 år - 1. Klasse
Musikkarrusel 2. Kl.- 3. kl.
Rockkarrusel 3. Kl.- 4. Kl.

Tilmelding foregår via: Fredensborgsmusikskoles hjemmeside

Vigtigt!!!

Når I tilmelder jer, så skal I skrive ”Humlebæk Lille Skole” i feltet ”Evt. Bemærkninger”.