Humlebæk lille Skoles Venneforening

Vores formål er at yde tilskud og støtte til skolen, til fælles gavn for eleverne.

Selv om alle forældre betaler skolepenge, og skolen får offentlige tilskud, så er der altid brug for flere penge. Sådan har det altid været, og derfor findes Venneforeningen!

Venneforeningen giver for eksempel tilskud til udflugter, specielle aktiviteter og arrangementer på skolen.

Desuden støtter Venneforeningen skolen med penge til diverse udstyr. Typisk ting, der ligger ud over den daglige, løbende drift - og som der ellers ikke lige ville være penge til i budgettet.

Alle familier på skolen opfordres til at være medlemmer af Venneforeningen, men også bedsteforældre, onkler, tanter, gamle elever og forældre er velkomne.

Det koster for tiden 250 kr. om året at være medlem af Venneforeningen. Pengene opkræves i september måned.

Venneforeningens indtægter stammer desuden fra støttebeløb og overskud fra evt. arrangementer. Samtidig med kontingentopkrævningen sendes ud, skriver vi på ForældreIntra, hvad pengene i det forløbne år er brugt til.

Venneforeningen arbejder tæt sammen med skoleleder og bestyrelse for at sikre at tilskud og støtte gives til områder, hvor der er særlig brug for det.

Som medlem af Venneforeningen har du og din familie mulighed for at gøre jeres indflydelse gældende på den årlige generalforsamling, som holdes i foråret og indkaldes på ForældreIntra. Vi mangler altid et ekstra par hænder, så har I lyst, så mød gerne op.

Som medlem har du også mulighed for at leje overbygningens store lokale, hvis du skal holde et arrangement eller en fest. Det kan du læse mere om her på siden.

Velkommen i Venneforeningen!

Venneforeningens bestyrelse

Leje af lokale

Hvis du er medlem af Venneforeningen og ønsker at leje Overbygningens fællesrum i privat regi, skal du skrive til [email protected] fra Venneforeningen.
Skriv hvornår du ønsker at bruge Overbygningens lokale, hvor mange du tror I bliver, og hvilken type arrangement du gerne vil holde.
Der går nogle dage, så vender vi tilbage med et svar. Skriv derfor også dine kontaktdata i mailen.

Praktiske oplysninger:
Der må ikke ryges i lokalerne eller på skolens område. Vis også respekt for inventar og elevernes køkkengrej og arbejds- materialer, således at normal undervisning kan genoptages mandag morgen igen.

Køkkenet har facilitet til madlavning og opvarmning. Der er 2 komfurer (med kogeplader og bageovn) og 2 opvaskemaskiner.

Sørg selv for viskestykker, håndklæder og karklude. Husk også at medbringe skraldeposer og sække.

Når du modtager lokalet er der en tjekliste i skabet med service, og du får en tjekliste om slutrengøringen. Der er rengøringsmidler i det lille rum på nordgangen.

Der afregnes erstatning for service som går i stykker.

Prisen for leje af overbygningens lokale med service er 400 kr.

Denne pris sikrer et lille overskud, som bruges af Venneforeningen til at støtte aktiviteter til gavn for Humlebæk lille Skoles elever.

Beløbet (400,- kr.) skal være indbetalt til Venneforeningen før du gør brug af lokalet. Reg: 1329 Konto 7562 423 782 hos Nordea i Humlebæk.

Lokalet skal afleveres rengjort. - Husk at vores elever skal bruget lokalet fra mandag morgen.

Har du brug for de to tilstødende klasselokaler, kan det også lade sig gøre, bare vi får besked i forvejen. Lokalet har plads til ca. 40 personer. Der er også service til ca. 40 personer, nogle ting dog lidt mindre

Af hensyn til naboerne og vores skole er det ikke tilladt at holde ungdomsfester.