Slusen

Børnehaveklasse - 3. klasse

Slusen er Humlebæk lille Skoles indskoling og består af børnehaveklasse 1., 2. og 3. klasse.
Allerede fra skolestart er der fokus på læseindlæring. Via tal- og bogstavforståelse, leg, samtale og andre udviklende aktiviteter styrkes elevernes faglige og sociale kompetencer.

I sluseforløbet er musik, drama, forsøg og eksperimenter, rytmik og p-fag vigtige dele af elevernes hverdag. Envidere undervises i engelsk fra 2. klasse.

I løbet af skoleåret har vi flere fælles temaer, hvor eleverne arbejder sammen i grupper på tværs af klasserne. Vi har desuden fælles tur-dage samt et årligt fælles lejrskoleophold, som udover at give spændende oplevelser også tjener sociale og faglige formål.

Vi vægter fællesskabet og kammeratskabet højt og møder eleverne i øjenhøjde, da glade og trygge elever lærer bedst.